perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ghost 016 + ylläri

Heip taas!

Elikkä jonkinlaista infoa tuosta mojusta tilaamastani Ghost 016 vaposta. Laite siis itsessään aivan bränikkä euroopan markkinoilla ja tosiaan mojusta kyseiset tuotteet loppuivat noin vuorokaudessa.. Itse tilasin ylimääräisen atomisoijan kanssa ja harmittaa etten bonusakkua myös tilaukseen liittänyt, koska nyt myöskään niitä ei enää ole erikseen tilattavissa :( Noh kaipa näitä jossain vaiheessa lisää tulee. Toivotaan että toimii ilman ongelmia siihen asti.

Pussi postista ja intoa piukassa kotiin ja laatikkoa purkamaan. Ensivaikutelmasta lähtien tuote oli erittäin asiallisen oloinen. Pakkaus siisti ghost -logoineen, ulkonäkö (kokonaan matta musta)  ja muu oheismateriaali myöskin asiallisen oloista.. No se manuaali oli taas se avattava postimerkki mutta muuten :) Mukana tuli akku, 3kpl coneatomisoijaa (yhden ylimääräisen siis tilasin eli normaalisti 2), laturi ja 10kpl 18mg maxboro -mehulla esiladattua tippiä. Ei muutakuin akkua lataukseen 10tunniksi ja odottelemaan..

Tuotteesta poikkeavan noihin normi Rivoihin ja eGoihin tms tekee tuo 016 conemallin atomisoija. Käytännössä käyttämäni termi conemalli siis tarkoittaa atomisoijaa jossa atomisoija ja atomisoijan suojaholkki ovat samaa pakettia. Näitä saatavilla myös 510 -mallisina ainakin eGoihin ja Rivoihin.
 Kyseinen malli käyttää kantanaan 510 -kierteytystä, eli sopii 510 -mallin akkuihin, tosin isomman kokonsa puolesta ei varmaankaan kovin visuaalisesti kauniisti passaa, mutta noin periaatteessa. Toisena puolena tietty että tässä Ghostin akussa pystyy normaaleita 510 atomisoijia myös käyttämään.
 Atomisoijan ominaisuuksista mainittakoot, että tuntuu "käyvän" jotenkin ärhäkämmin kuin normi 510, antaen kivasti lisäpotkua höyryntuottoon. Silti mehujen maku tuntuu tulevan jotenkin paremmin esille, kurkkutuntuman kuitenkin ollessa hieman vaimeampi. Tosi jännä ominaisuuskombinaatio etten sanoisi. Jotenkin järjellisesti kun ajattelee, homman kuuluisi mennä juuri niin kuin esim. 6v midini kanssa. Höyryntuotto helvetillinen, mutta maku katoaa jotenkin ja kurkkupotku korostuu jonkinverran.. Tässä kaikki arvot ovat jotenkin liian hyvät ollakseen totta. Erittäin hyvä höyryntuotto, hyvä maun esiintuonti, lievästi vaimentunut kurkkuhitti. Ainoa lievä miinus on melkoisen kova imuvastus ja omiin tottumuuksiini hieman riittämätön airflow, mutta kun tämä kerran toimii, niin what the hell, voin antaa tässä tapauksessa periksi yhdestä hyveestä. Tämä atomisoija olkoonkin siis tähän mennessä oma suosikkini.

Akkuna toimiva 1300mAh leka on saatu mielestäni pakattua todella asialliseen kokoon. Tuote käyttökunnossa vastaa pituudeltaan esim. 900mAh akulla ja käyttökunnossa olevaa Rivaa tai eGoa. Hieman paksumpi tuo Ghost on, muttei haittaavasti. Tuon 1300mAh akun pitäisi siis useampi päivä omilla höyryttelytottumuksillani kestää. Nyt höyryttelen tuolla kolmatta päivää ja akku on toistaiseksi pitänyt tasaisen jännitteen ja antanut joka kiskaisulla luotettavat sekä tasalaatuiset hitit. Eli erittäin asialliselta vaikuttaa!

Tähän asti on tuote kaikinpuolin näyttänyt joka päiväisessä löylynotossa kyntensä noita Rivoja ja eGoja vastaan todella vahvasti. Ihmeitä saa tapahtua, etten tällä korvaisi perusvarmaa allround -höyrytyökaluani (900mAh eGo XL) Ainoastaan laitteen, ainakin tällä hetkellä, todella rajoitettu saatavuus on ainoa iso miinus minkä laitteesta tähän mennessä keksin. Toisaalta höyryskenen laajetessa, ei ainakaan tule joka nurkalla vastaan :)
Suosittelen kaikille löylykokemukseen katsomatta. Käytettävyydeltään täysin samaa luokkaa perus 510 -mallien kanssa. Eli kannattaa tilailla, jos tulee jossain vastaan. Kukapa ei haluaisi pitkää akunkestoa ja todella hyvät ja maukkaat höyryt antavaa atomisoijaa samassa paketissa ilman kikkailuja.. Ja ainakin itse maksoin tuotteesta tosiaan sen reilut 30€. Tietty alle tuon saa jo vaikka Rivan litebundlen jossa kaksi käyttövalmista laitetta, mutta en kehota säästämään tässä paikassa ;) 200 000€ saa 200 hyväkuntoista ladaa tai yhden R8 Audin. Kunpaan itse nuo rahat käyttäisit? Niinpä.. Osta Ghost, jos on mahdollisuus, et tule pettymään!




Provari?
On hetkiä, jolloin harrastus lähtee käsistä lopullisesti.. Minulla se päivä koitti, tämän harrastuksen osalta, 3.6.2011.
Taustoitan hieman.. Hyvä ystäväni sekä löylykollegani hehkutti minulle tilanneensa Mojulta Megalodon modin. Ja hehkutteli siinä sen ominaisuuksia, hieman myös vittuili.. "Äijällä on se mako midi.. Varmaan ihan JEES modi." Tätä 10minuuttia kuulosteltuani päähän nousi vain yksi ajatus "EI SE NYT VITTU NÄIN MEE!" osoitteen sormet naputtelivat jo ihan tottuneista kuolailusessiosta tottuneena - http://www.provape.com/
Tällä kertaa ei paluuta ollut ja kyllä, tilaukseen lähti ProVari -modi (kiitos vaan tästä Klaus ;) ). Laitteessa muun muassa mahdollista yhdellä akulla käyttää portaattomasti käyttöjännitettä välillä 3.3V - 6V. Tämä tietysti säädettävissä ledinäytöltä. Klikatkaa linkkiä ja tutustukaa tarkemmin. Modista voi maksaa 70€ tai sitten lähemmäs 200€ kaikkine hileineen, mutta sielu menee samalla :D Sen kun ymmärtää, saa itseltään anteeksi. Se, miten saan emännälle tämän selitettyä, on sitten ihan eri tarina. Tästä palailemme TAKUU varmasti tuotteen saavuttua..
Sillä välin KEEP THE XTREME VAPOUR FLOW! :)


ProVari

6 kommenttia:

  1. Legendaarista! Nyt äijällä on 200 euron lelu :) Provape kiittää varmaan mua pienellä lahjalla kun hankkisin heille neuroottisen tilaajan. On varmaan pätevä peli, täytyy tsekata se sit kun saat sen. Tehdään siitä kunnon video...tuon kameran mukana. **Vape That Shit Up -VTSU-**

    VastaaPoista
  2. Onhan tuo Ghost ollut itselläkin käytössä reilu puoli vuotta ja akkukesto on loistava verrattuna esim. Tornadoon. Sopii paremmin isokätiselle käteenkin.
    Tosin hiukan eri nimellä tuo Mirage tätä myy:

    http://www.miragecigarettes.co.uk/shop/ZEUS-Batteries-CAT/

    VastaaPoista
  3. Näin me Klasu tehdään :) ja Assistentolle suuret kiitokset linkistä! näitä lisää :)

    VastaaPoista
  4. Wuhuu! ProVari lähteny suuresta ameriikasta kohti routaista isänmaatamme!

    VastaaPoista
  5. Tällainen manuaali löytyi tuohon Provariin: http://www.provape.com/v/images/ProVariManual.pdf

    VastaaPoista
  6. Joo mä tuota jo ehdinkin selailla useiden kuolaussessioiden ohessa:) iso käsi kuitenkin vinkistä :)

    VastaaPoista