sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Blastausta : Things to come..

Päevää!
Pientä päivitystä..
Eilen meni tilaukseen eGon XXL 1300mAh akku (510), driptippiä ja very high voltage atomisoijaa midille kaveriksi (Cloud 9 Vaping). Eli vähän testiä tuon järeähkön XXL akun kestosta ja toimivuudesta normisuhauttelussa. Myös driptippaamisen ihmeelliseen maailmaan aion aikaani entistä enemmän alkaa käyttämään. Eli varmaan laittelen tänne siitä myös vertailua normi tipin käyttöön verrattuna.

Huomenna sitten vihdoin täräytän sen DSE 901:n tilaukseen (Liberty Flights) ja oikein 5 esitäytettyä menthol cartomizeria ajattelin myös tilaukseen liittää, joten näistä itselle vielä omituisista tuotteista varmasti testituloksia ja vertailua 510 -malliin kun vain mantereellemme rantautuvat.

Myös erittäin jännästi bongasin huuto.netistä myynnissä jonkinlaisen e-nortin, joka muistuttaa ainakin DSE:n 108 -mallia.. Kulujen, postimaksujenkin jälkeen, jäädessä alle 13euroon (sisältää laturit sun muut) oli pakko kyseinen tuote huutaa.. Ilmeisesti HongKongista asti tulee, mutta mukana pitäisi olla nikotiinia sisältäviä tippejä (cartomizereitä tms??), joten olen enemmän kuin ihmeissäni jos tällaisia tuotteita saa Suomessa huuto.netissä myydä, sekä myös ihan Suomalaisella nettisivulla http://www.hkmyynti.fi , vaikkakin tuolta HongKongista käsin ilmeisesti toimii? Todella mielenkiintoista.. idea kehittyy ;)
Mutta tästä outoudesta myös varmaan videota ja tarinaa tuotteen saavuttua.

Myös tulossa uutta e-nestevalikoimaa.. Liberty Flightsilta
Strawberry, 18mg (pitäisi antaa tooodella ISOT höyryt)
Lemon 14mg
Whiskey 14mg
Blueberry 14mg
Ginseng 14mg
Mandarin 14mg

Suuresti kehuttuja Premium -nesteitä Enjuicelta ajattelin myös laitella tulemaan ainakin -
Apple 18mg (vertailun vuoksi tämän hetkiseen suosikkiin Libertyn Appleen)
Citrus Punch 11mg
Pineapple Twist 11mg (nämä 11milliset ihan testiksi nikotiinin määrän vähentämisestä ehkä aiheutuvista oireista)
Sekä erittäin mielenkiintoisen oloinen Vanilla Dream 18mg..
Eli nestesivullekin tulossa varmasti mielenkiintoista palautetta :)

STAY TUNED!

PS. Kiitän erityisesti Liberty Flightsilta kamojansa (tuolla antamallani alekoodilla) tilanneita henkilöitä.. Olette tienanneet minulle ilmaiset rahdit ja yhden 30ml nestepullon ensi tilaukseen.. THUMBS UP!


Pakko hiukan linkittää vielä tähän..
http://www.articlesbase.com/quit-smoking-articles/johnny-depp-uses-an-electric-cigarette-in-his-new-movie-the-tourist-3805943.html
Jos Deppi löylyttää. Sunkin pitäis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti