lauantai 14. toukokuuta 2011

Testit jatkuu + modikikkailua..

Heipatirallaa..

Sitäpä on tullut pienen pakon edessä (duunia, polttareita, krapulaa, ym) pidettyä blogipäivittelystä pientä taukoa. Juuri kun meinasin päivittää, bloggeri oli down. Höyryttely on toki jatkunut samaan tahtiin, ilman haksahtamisia analoogiseen röökiin.
Töissä kun joutuu noita 12-13 tuntisia vuoroja tekemään päivin/öin, ei savutta oleminen tosiaan ole edes vaihtoehto. Onneksi tässä puolentoista viikon aikana olen oppinut löytämään oikeanlaisen varustuksen moneenkin tilanteeseen. Oikeastaan höyryttely on ruvennut rutinoitumaan jo aikoinaan tapahtuneen normaalin tupakoinnin tapaan. Enää ei tarvitse miettiä mitä pitää muistaa ottaa mihinkin mukaan, vaan kamat on valmiiksi vanhassa pallmall -askissa. Pitäisköhän ostaa joku kiva metallinen tupakkirasia tms.. Alkaa olemaan aika ruokottoman näköinen tuo pahviaski. Tosin kavereiden ilmeet on aina mukava nähdä kaivaessaan tuon askin taskusta.. "HAHAHA, äijä on ratkennut!" tai sitten en :)

Joka tapauksessa e-savukkeella polttelua aloittaessa tuntui, että touhu on helvetillistä räpeltämistä ja tuntui vaativan aikaa ja miettimistä jonkin verran normaali tupakointia enemmän. Kuitenkin jo näin lyhyenä aikana tuon "räpeltämisen" miettiminen on unohtunut ja muutenkin polttelun meininki tipahtanut siitä ensi jännityksestä ja tutustumisvaiheesta rutiininomaisemmaksi ja myöskin vähentynyt jonkin verran. Akkuja on kaksi ladattuna ja yksi käytössä, yksi nestepullo, atomisaattori ja pari tippiä askissa valmiina matkaan. Kotona höryttelyyn yksi paketti siinä määrin valmiina, että valitsee maun, tiputtelee sen tippiin ja eikun tippi atomisoijaan ja löylyttelemään. Pientä huoltoa laitteet tietysti tarvitsevat, mutta kun päivän päätteeksi viitsii putsailla atomisoijan sekä akun ja atomisoijan liitoksen, niin hyvin on tuntunut toimivan.

Täytyy tähän väliin todeta, että normaalia tupakkaa ei mieli ole kokeilun aloittamisen jälkeen tehnyt mieli. Vaikka viikonloppuna polttareissa useampikin henkilö poltteli tupakkaa lähes jatkuvasti, pystyi itse helposti pitäytymään elektronisessa ilman minkäänlaisia haluja kokeilla tuota vanhaa versiota. Varsinkin kun meren rannalla kävi pieni viima ja ulkona oli lämpotila nollan tietämillä. Kommenttia tulikin sisällä höyrytellessäni - "On toi niin väärin et sä saat "röökata" sisällä ja itse joutuu kampeamaan tonne pakkaseen".. niinpä :)Jännästi huomasi kaiken lisäksi että analooginen on alkanut haisemaan toisten polttaessa jotenkin häiritsevältä. Tuntuu oikein nenässä että tupakka haisee. Hyvin omituinen havainto omasta mielestäni. Kuitenkin yli 10 vuotta erittäin aktiivisesti polttaneena. :/

Muutenkin tuntuu, että hajuaisti on ruvennut toimimaan paremmin kuin yleensä.. Toisaalta loppusuoralla oleva flunssa ja liman erityksen väheneminen (paitsi tervapaskan osalta) sekä kevään vahvat tuoksut saattavat tietty hiukan vahvistaa kokemusta, mutta valittamista ei tosiaan ole ollut. Ehkä selvin ero olotilassa tällä hetkellä on aamuisen tervaliman puuttuminen ja aamulla parin ensimmäisen syvään vedetyn savun yhteydessä ollut "kiristävä" tunne keuhkoissa on poissa! Se itsessään jo tuntuu hyvältä ja tuo uskoa tuotteeseen lisää.Myöskin tuo vesihöyryn vetäminen keuhkoihin tuntuu tuovan sieltä nousevat vanhat tervepaakut jotenkin paremmin ylös, ulos syljettävään muotoon. Saattaa olla harhafiilistä, mutta siltä vain tuntuu.
Ehkäpä aika tässäkin näyttää mitä muita vaikutuksia alkaa huomaamaan..

Lisämainintana vielä todettakoot, että antamani palaute tuotteesta ja omakohtaiset testaukset ovat saaneet jo kolme ystävääni kääntymään Liberty Flights -puljun puoleen ja tilaamaan itselleen Rivat sekä nesteitä ja valmistautumaan analogisen röökin hylkäämiseen. Ei paha :)

Sitten hieman laiteuutisia..

Olen nyt höyryttänyt tuolla Rivalla pelkästään. Eilen hain tuon modin (Mako Midi V2) ja muut tarvikkeet (suurjännite atomisoija, driptipit, patterit) postista. Intoa puhkuen ylinopeutta kotiin, patterit modiin ja.. mitä helvettiä? Nämähän on liian isot! Eikun tarkastamaan tilaus. Kyllä - "2xCR2 Protected 3v battery". Nettiin tutkimaan modin speksejä. Kyllä - "runs with 14500 3,7v battery OR with 2 x CR2 PROTECTED 3v batteries."

Yhteyksiä toimittajaan.. "Pitäisi toimia kahdella SUOJATULLA CR2 akulla", mutta kun ei toimi. Aloin etsiä vikaa jo mukana tulleesta 510 atomisoijan soviteholkista. Otin oikein kuvatkin ja lähetin toimittajalle. Kaikki oli kuten pitäisikin, mutta paristot sisään laittaessa ei laitteen "päädyt" menneet kuitenkaan pohjaan asti kiinni, eikä laitteen kytkin toiminut normaalisti.. Toimittaja pyysi kokeilemaan laitetta 14500 akun kanssa, josko se sopisi laitteeseen normaalisti. Tässä vaiheessa suuntasin kouluelektroniikkaan. Ei 14500 akkuja/paristoja valikoimassa.. Sattumalta löysin panasonicin ei ladattavat CR2 paristot jotka pienen tarkastelun jälkeen osoittautuivat hieman aikaisemmin tilaamiani CR2 akkuja lyhyemmiksi ja sopivat modiin hyvin. Ja eikun 6v savuja imeskelemään. Kouluelektroniikan valikoimaan (edes tilaus sellaiseen) ei kuulu ladattavat CR2 akut, joten jouduin Moju Republiciin lähettämään uutta tilausta niiden osalta. Sekä hieman innostuksissani piti tilata 510 mini automaatti akku (joka toimii napin painalluksen sijaan pelkästään imaisemalla) ja mielenkiintoni herättäneen CE2 Giantomizer 510:n, johon pitäisi saada nestettä 3,5milliä kerrallaan. Eli unelma atomisoija esim. duunihöyryttelyyn, kun ei tarvii täytellä jatkuvasti. Näistä luonnollisesti testiä ja videota niiden saavuttua.En ole montaa iskua ehtinyt tuosta modista vielä ottaa, että teen vaikka huomenna oman tekstin ja jonkun videoklipin pelkästään kyseisestä tuotteesta ja eroista normiin 3,7volttiseen Rivaani.

Täytyy vielä kommentoida Moju Republic -verkkokaupan toimintaa. Otin yhteyttä tuon ongelman tiimoilta ja vastaus tuli n. 20minuutin sisällä. Minulle vastannut hra Tim tuntui oikeasti olevan kiinnostunut ongelmastani ja auttoi mahdollisen vian etsinnässä ja lopulta hänen vastaustensa kautta ongelman ratkaisinkin. Eli suosittelen myös tätä verkkokauppaa lämpimästi http://www.mojurepublic.com/ ja tätä kautta myös smokejuicea. Tuntuvat olevan jotenkin yhteydessä toisiinsa. http://www.smokejuice.co.uk/
Moju Republicista tilasin tuon modin ja sälät 5.päivä ja laatikko kolahti 11.päivä, joka on mielestäni sopivan nopeaa toimintaa. Tänään tilasin tosiaan nuo uudet akut sun muut sälät ennen neljää ja paketti oli puoli tuntia myöhemmin merkattu "shipped" tilaan. Eli lisää plussaa sälleille!

Mutta eiköhän palailla astialle taas lähitulevaisuudessa.. Let The Vapour Flow!

1 kommentti:

  1. Taas oli kattavaa arviointia ja mukavasti speksitkin rullasi ruutuun. Olen itse yhä "kehittyvässä" tilassa...joten odotan sellaista lopullista sinettiä: mitä kannattaa ostaa, mistä, kuinka paljon, miten huomioidaan kulutustottumukset a.k.a löylyttelyn tarve jne. Lisäksi voisit laittaa muutamista huoltotoimenpiteistä opetusvideon...

    VastaaPoista