torstai 5. toukokuuta 2011

duunilöylyttelyä ja yöllisiä modihankintoja..

Ehtoota veljet ja sisaret!
Eipä tullut uni, niin kai sitä sitten voin tänne tarinoida muutamia testissä esille tulleita asioita.
Ensimmäisenä siihen duunipoltteluun.. Pomon reaktio oli kyllä jännä nähdä "mikä helvetti toi on?"
Pienten esittelyiden jälkeen tykkäsi ajatuksena tupakan polton lopettamisesta, mutta taisi jäädä kuitenkin epäluuloiseksi päätöstäni kohtaan. Jälleen kerran.
Itse työpäivään. Olin siis 06.00 - 19.00 töissä ja otin 3 esitäytettyä tippiä mukaan, josta ajattelin päivän löylytarpeideni täyttyvän.. ei toivoakaan. Kello 10.00 aikaan lähti toinen tippi höyryämään ja n. 13.00 safkikset jäivät viimeisestä jo lyhyeksi. Suureksi onneksi herrasmies, joka minut koko lajiin tutustutti, oli työmaalla ja sain häneltä refillit, kiitos Janne :) Positiivisena yllätyksenä red energy neste, jota sain tippeihini, oli erittäin mukavan pehmeät savut tuottavaa ja mukavan makuista. Pitääpä siis jossain välissä täräyttää tilaukseen itsekin. Tämä versio oli tosin 6mg nikotiinia sisältävää, joten hieman järeämpää kurkkuhittiä, 18mg vahvuista itse polteltuani, jäin kaipaamaan.
Loppu päivä sujui luonikkaammin ja kolme tippiä riitti soppelisti päivän loppuun asti. Aionkin tästä eteenpäin ottaa yhden, vaikka 5millisen, nesteputelin mukaan, niin ei tarvitse niitä ylimääräisiä tippejäkään laahata messissä. Huomion arvoista on myös että atomisaattoriin jo parin päivän ajan ennen höyryjä aina pari tippaa pudottaneena, ei höyryntuotto tuntunut olevan ilman tätä toimenpidettä aivan riittävä tottumuksiini. Tämänkin ongelma ratkeaa ottamalla sen nesteen messiin.
Loppupäivän löylyt kotona olivatkin sitten taas aivan taivaallisia, kun sai kunnon paksut usvat puhallella pihalle. Ah. Jännästi en isommin ole tuon USA mixin testaamiseen tosissaan vielä päässyt. Jotenkin ihastunut tähän omppuun. Noh, siitä ajallaan.

Unettomuuttani selailin taas vapoiluun liittyviä sivustoja ja foorumeita, enkä voinut olla kiinnostumatta erilaisista ns. modeista ja mahdollisuuksista, joita on höyryttelyyn liittyen saatavilla ympäri maailmaa. Ja miten jokaisella nettipuljulla tuntuu olevan se oma "nimikkomodinsa", josta ovat kovin ylpeitä.
Enimmäinen hämmästys oli, ettei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kunnon itse modattua savuketta tunnu saavan oikein mistään alle satasella! Tilausta tehdessä vasta tajusi, että ei perkele, tämähän menee tässä vaiheessa harrastukseksi. Rivaa tilatessa oli vielä tolkuissaan ja muutaman kympin laitteesta maksaessaan pystyi vielä ajattelemaan, että toimi laite tai ei, finanssialan lakkoon ei oma talous sen takia tulisi päätymään.
Tilattua tuli kuitenkin lopulta melko järkevähkö modi (Mako Midi V2 510 atomisoijan "kannalla" ) suunnilleen ainoastaan siitä syystä, että koko illan ja alku yön tutkiskelin jännitteen nostamiseen (tuolta 3,7voltista 6:n volttiin ja yli) savukkeessa suunniteltuja modeja ja miten ne vaikuttavat kurkkuhittiin, savuntuottoon ja makuun. Asiaan perehdyttyäni, jouduin siinä samalla tilailemaan myös pari suurjännite 510 atomisoijaa maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Sekä tietysti pari kappaletta 3voltin pikkuparistoja (CR2) ja laturin moisille. Paketille tuli hintaa vajaat 90euroa. Kiikarissa oli myös liberty flightsissa myytävä sidewinder modi, mutta ehkä sitä katsellaan sitten tuonnempana, ellei taas kiikarit osu johonkin kalliimpaan. Mielenkiinnosta aion, jossain hyvässä talouden tilanteen vaiheessa, kyllä jotain ylikallista modia kokeilla. Vain testatakseni että onko siinä sitten niiiin paljon eroa. Ja helpottaisiko se ehkä vielä paremmin pahimpiin nikotiinivajareihin. Minä kärsin, jotta te tiedätte. Enkä silti kiellä, etteikö noiden asioiden tutkiminen ja yhteensopivien osien etsiminen olisi mukavaa ajanvietettä :) Ja saanpahan tähän blogiin hieman jotain arvioita erilaisista vekottimista, ettei kaikki fiilarit perustu tuon yhden putkilon imemiseen.. Olipas taas hyvä tekosyy.
Se on merkillistä, miten alkukankeudesta selvittyään ja asiaa eteenpäin tutkiessaan touhut tuntuvat menevän lopulta, itsellä ainakin, gearporniksi :)
No, mutta ei tällä kertaa enempiä. Viikonloppuna tulossa jonkin asteiset ryypingit, joten sitten selviää onko tästä laitteesta "simasavutteluun" vai lähteekö käsistä. Usko tässä vaiheessa tuotteeseen on kova! Aika näyttää..
Mutta palataanpas taas tuonnempana, josko saisi jo jotain videopätkää Midistäkin aikaan..

Mako Midi V2 (Moju Republic)
Viva La Vaping Revolution! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti